Patchwork, cirkels, strepen, u kunt het zo gek niet verzinnen en wij leveren het! Bij kleurmogelijkheden vindt u welke kleuren wij allemaal hebben.

Standaard kleed: Een standaard kleed heeft aan de voorkant een kleur en aan de achterkant een kleur,dit kunnen ook dezelfde kleuren zijn.

Gestreept kleed: Bij een kleed met strepen kunt u twee of drie kleuren kiezen. Hiervan knippen wij stroken en maken dit aan elkaar vast, zodat er een gestreept kleed ontstaat. Hierbij kiest u zelf de achterkant!

Cirkel kleed: De basis van een cirkel kleed is dat van het standaard kleed. U kiest een voorkant en een achterkant en daarnaast kiest u twee tot vijf kleuren uit voor de cirkels.

Patchwork kleed: Onze persoonlijke favoriet! Behalve dat u zelf uw achterkant kunt kiezen, kunt u ook uit twee – zes kleuren kiezen die de patchwork vakjes gaan vormen. De vakjes kunnen gesorteerd of ongeordend aan elkaar gemaakt worden, dat is geheel aan u.

Al deze kleden kunnen naar uw wens en maat gemaakt worden. Wilt u het kleed extra dik hebben of een afwijkende maat? Onze standaard maten zijn 35 cm x50 cm (maat S), 50 cm x 70 cm (maat M) en 70 cm x 100 cm (maat L), maar we kunnen bijvoorbeeld ook een XL kleed maken van 100 cm x 140 cm!