Knuffelkleed & Zo beschikt momenteel over drie super leuke en originele ontwerpen voor knuffels, speciaal voor uw hond of kat! Op deze pagina vindt u meer uitleg over hoe u onze leuke knuffels naar eigen smaak kunt bestellen.

Knuffelbotje

Een knuffelbotje bestaat uit twee kanten. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om twee kleuren uit te zoeken, zodat u uw eigen botje kunt ontwerpen.Wellicht passend bij dat leuke kussen wat u wilt bestellen?

Kies de twee kleuren uit bij kleurmogelijkheden en geef deze aan ons door, dan zetten wij het knuffelbotje voor u in elkaar en krijgt u deze toegestuurd of kunt u het knuffeltje ophalen in Hellevoetsluis.

Het is ook mogelijk om u te laten verrassen. Kies dan voor onze“verrassingsknuffelbotje”. Geef bij de opmerkingen aan of u nog voorkeuren heeft, zoals bijvoorbeeld geen roze, en wij sturen u een super leuk knuffelbotje op!

Knuffelvisje & knuffelmuisje

Speciaal voor onze kattenvrienden, een uniek speeltje in de vorm van een muisje of een visje! Deze kleine diertjes bestaan uit een stuk stof, vijf kleuren lint en bij de muis kunt u ook de kleur van de oortjes uitkiezen.

Geef dus aan ons door welke kleur u het lijfje van het dier wilt, de eventuele oortjes en welke kleuren lint u graag wilt voor bij het visje/muisje. Aan deze linten wordt één belletje bevestigd, voor een meerprijs van 50 cent kunnen we een extra belletje toevoegen.

Het is ook mogelijk om u te laten verrassen. Kies dan voor onze“verrassingsmuisje” of “verrassingsvisje”. Geef bij de opmerkingen aan of u nog voorkeuren heeft, zoals bijvoorbeeld geen groen, en wij sturen u een super leuk knuffeltje op! Geef eventueel aan als u specifiek een muisje of een visje wilt ontvangen. Wanneer dit leeg wordt gelaten, sturen wij u iets op.