Levertijd

Knuffelkleed & Zo levert voornamelijk handgemaakte producten. Hierdoor kunnen de levertijden iets oplopen, zeker wanneer er een product op maat is aangevraagd. We streven er naar om het pakket binnen drie weken na bestelling naar u te verzenden.

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf € 75,- voor Nederland.

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95 voor pakketpost (met Track & Trace) en € 1,50 voor brievenbuspost (zonder Track & Trace), indien verzonden via PostNL. Vanaf € 75,- worden de producten gratis verzonden!

Verzending naar andere andere landen binnen Europa zijn ook mogelijk! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Retourneren

Alle bestellingen zijn 14 dagen op zicht. Houd er rekening mee dat wanneer u niet zeker weet of u de producten wilt houden, u deze in de originele verpakking en staat houdt. Wanneer de producten gebruikt zijn kunnen ze niet meer geretourneerd worden.

Retourzendingen kunt u sturen naar:


Knuffelkleed&Zo

Dag Hammarskjöldlaan 173

3223 HG Hellevoetsluis

Nederland

De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wanneer u het pakket bij het postkantoor afgeeft, betaalt voor de retourzending €7,25 (tot 10 kg).


Wanneer u uw volledige bestelling retour stuurt ontvangt u het volledige bedrag dat u heeft betaald bij het plaatsen van uw bestelling retour. Wanneer u een deel van uw bestelling terugstuurt storten wij alleen het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen terug.

Wanneer u per mail laat weten dat we uw retourzending kunnen verwachten zal de afhandeling sneller gaan. Gelieve hierbij ook te laten weten of dit via Kiala of via het postkantoor is verzonden.

Vergeet in ieder geval niet uw naam of ordernummer mee te sturen met de retourzending (of de originele factuur). Retourzendingen zonder gegevens of met beschadigde/gebruikte artikelen kunnen niet worden afgehandeld.