Kong – Enchanted Characters

 5,50

Kong – Enchanted Characters

 

Kong – Enchanted Characters zijn speeltjes die uw kat betoveren! Deze leuke vormpjes met glitter, kleuren, catnip en knisperfolie is van het bekende merk KONG. Ze worden geleverd in drie verschillende vormpjes die vrolijk gekleurd zijn. Keuze uit de narwal, het draakje en de eenhoorn is bij ons mogelijk.

 

Dit speelgoed in een notendop:

  • Sprookjesachtige speeltjes voor de kat;
  • met glitters en knisperfolie;
  • verrijkt met catnip voor meer aantrekkelijkheid.
Kong logo
Wissen
Categorie:

Beschrijving

Kong – Enchanted Characters

 

Kong – Enchanted Characters zijn speeltjes die uw kat betoveren! Deze leuke vormpjes met glitter, kleuren, catnip en knisperfolie is van het bekende merk KONG.

Dit zijn pas leuke speeltjes! Magisch plezier met deze leuke Enchanted Characters van Kong. Deze speeltjes zijn in de vormpjes van mythische wezens, zoals een draakje, een eenhoorn en een narwal.

Deze drie leuke mythische figuurtjes zijn verrijkt met kleurige glitter, verschillende structuren en knisperfolie aan de binnenzijde. In combinatie met de toevoeging van catnip goed voor urenlang speelplezier.

Het gat in het midden van het speeltje zorgt dat jouw kat zijn poot erdoor kan steken en het speeltje gemakkelijk heen en weer kan tikken tijdens het spelen.

 

Dit speelgoed in een notendop:

  • Sprookjesachtige speeltjes voor de kat;
  • met glitters en knisperfolie;
  • verrijkt met catnip voor meer aantrekkelijkheid.

 

Deze serie van speeltjes bevat drie mythische wezens: narwal, eenhoorn en draakje. Kies uw favoriet en bestel hem snel. Deze speeltjes passen door de brievenbus, dus u betaalt niet voor volledige pakketpost.

Op onze website hebben we een speciaal deel voor katten, waar onder andere de leuke Petcomfort – Crazy Tower te vinden is.

 

Mochten er nog vragen of opmerkingen over dit of één van onze andere producten zijn, dan mag er altijd contact met ons worden opgenomen of een e-mail verstuurd worden naar info@knuffelkleedenzo.nl. Wij beantwoorden alle vragen graag!

 

 

Brand

Kong

Kong logo

Extra informatie

Enchanted Characters

Draakje, Eenhoorn, Narwal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kong – Enchanted Characters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter