Olijfboom Kauwwortel

 9,95 16,95

Olijfboom Kauwwortel

De olijfboom kauwwortel is een 100% natuurlijke kauwsnack uit Spanje gemaakt van de wortel van de olijfboom.
De olijfolie is goed voor huid en vacht.
Deze kauwwortel bevat geen toevoegingen en is daardoor uitermate geschikt voor gevoelige honden en honden met een graan-of glutenallergie.
Deze natuurlijke tandenborstel splintert niet en staat garant voor urenlang kauwplezier.
Geschikt voor honden in elke levensfase en voor dagelijks gebruik.
Enkel onder toezicht verstrekken.

 

Zoolekker logo
Wissen
Categorie:

Beschrijving

Olijfboom Kauwwortel

De olijfboom kauwwortel is een 100% natuurlijke kauwsnack uit Spanje gemaakt van de wortel van de olijfboom. De wortel is bijzonder geschikt voor die honden die het meeste kauwmateriaal in hele korte tijd verorberen. Het is een sterke snack, die daarnaast ook nog eens is onbewerkt en bevat geen toevoegingen waardoor deze uitermate geschikt is voor gevoelige honden en honden met een graan- en/of glutenallergie. De kauwwortel is ook heel geschikt voor honden die af moeten vallen, maar wel iets te knagen nodig hebben.

De wortel is goed voor huid en vacht en de kauwwortel werkt als een natuurlijke tandenborstel die niet splintert en daardoor garant staat voor urenlang kauwplezier. Kauwen is een belangrijke behoefte voor de hond en werkt daarnaast ook ontspannend en stressverlagend. De olijfboom kauwwortel is geschikt voor honden in elke levensfase en is geschikt voor dagelijks gebruik.

De wortels komen van plantages uit Spanje, waar oude olijfbomen gekapt worden. Meestal worden deze bomen verbrand om verspreiding van de olijfvlieg tegen te gaan. Deze vlieg richt grote verwoestingen aan op de olijfplantages en verwoest grote delen van de olijfoogst, waardoor boeren er alles aan doen om deze vlieg te bestrijden. Het verbranden van de olijfbomen draagt bij aan het versterkt broeikaseffect. Door de wortels te verwerken tot kauwproducten leveren ze een duurzame bijdrage aan het milieu.

De olijfboom kauwwortel splintert niet en is verkrijgbaar in 3 maten:

  • S: 150-300 gram (tot 10 kilo)
  • M: 300-500 gram (10-25 kilo)
  • L: 500-750 gram (+25 kilo)

Hoewel deze kauwwortel buitengewoon sterk is adviseren wij deze alleen onder toezicht te verstrekken. Daarnaast is vers water aan te raden bij het gebruik van de olijfboom kauwwortel.

 

Brand

ZooLekker

Zoolekker logo

Extra informatie

Koffieboom Kauwwortel maat

L, M, S

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Olijfboom Kauwwortel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter