Yak Cheese stick

 10,75 16,50

Yak Cheese stick

Yak cheese sticks is een harde hondensnack gemaakt van Yak melk met een onweerstaanbare smaak. Deze kauwsnack is 100% biologisch en natuurlijk. De sticks zijn nagenoeg geurloos. Yak cheese is vrij van gluten, vlees en granen.
Wanneer er kleine stukjes afvallen of overblijven, pof deze dan 30 seconden in de magnetron op maximaal vermogen. Er blijft dan een heerlijke crispy snack over. Dit voorkomt de kans op verslikken, of dat het stukje in de keel van de hond schiet. Zorg altijd voor vers drinkwater.

De Yak cheese sticks zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten:

S met een gewicht van ongeveer 100 gram = €8,25
M met een gewicht van ongeveer 150 gram = €10,75
L met een gewicht van ongeveer 180 gram = €14,95

 

Zoolekker logo
Categorie:

Beschrijving

Yak Cheese stick

De yak cheese stick is een harde hondensnack gemaakt van jakmelk met een onweerstaanbare smaak. Deze kauwsnack is 100% biologisch en natuurlijk. De sticks zijn nagenoeg geurloos waardoor u ze gemakkelijk kunt geven zonder nare of penetrante geurtjes in huis. Yak cheese is vrij van gluten, bevat geen vlees en is samengesteld zonder gebruik van granen.

De cheese sticks worden gemaakt van de melk van tamme jaks die leven in de Himalaya, met name in Tibet en China. Van de jakmelk wordt onder andere boter gemaakt voor de beroemde boterthee. Daarnaast wordt de jakmelk geëxporteerd om onder andere verwerkt te worden in deze heerlijke traktatie voor uw trouwe hond.

Wanneer er kleine stukjes afvallen of overblijven, pof deze dan 30 seconden in de magnetron op maximaal vermogen. Als dit is afgekoeld blijft er een heerlijke crispy snack over. Dit voorkomt de kans op verslikken, of dat het stukje in de keel van de hond schiet. Zorg ervoor dat bij het kauwen op hard materiaal altijd vers drinkwater beschikbaar is.

De Yak cheese sticks zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten:

S met een gewicht van ongeveer 100 gram = €8,25
M met een gewicht van ongeveer 150 gram = €10,75
L met een gewicht van ongeveer 180 gram = €14,95

 

Ingrediënten:

70% jakmelk, 30% koemelk, zout en limoensap

 

Analyse:

proteïne 74,16%

vetten 1,09%

vochtgehalte van 9,87%

Benieuwd naar nog meer snacks? Knuffelkleed & Zo heeft verschillende soorten kauwmateriaal voor de hond en kat! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze koffieboom kauwwortel, geliefd bij vele honden. Voor de kat hebben wij bijvoorbeeld overheerlijke Sn’urk vissnacks!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yak Cheese stick” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter

Merk

ZooLekker

Zoolekker logo

Extra informatie

Zoolekker Yak Cheese sticks

Maat L (circa 180 gram), Maat M (circa 150 gram), Maat S (circa 100 gram)