Vissticks ZooLekker

 2,95

Vissticks ZooLekker

Vissticks ZooLekker is de natuurlijke gedroogde vissnack voor uw hond. Verkrijgbaar in vier overheerlijke smaken: zalm, kabeljauw, schol en haring-schol.

Zoolekker vissticks in diverse smaken zijn graan- en glutenvrij en bevatten geen chemische toevoegingen of conserveermiddelen. Het is dus voor 100% een natuurproduct. Daarnaast zijn de vissticks van Zoolekker voor 99% samengesteld uit duurzame visserij.

Zoolekker vissticks in diverse smaken worden verpakt per drie stuks à 20 gram.  Dit is aanvullende dierenvoeding en kan dus niet gebruikt worden ter vervanging van een complete maaltijd.

Zoolekker logo
Wissen
Categorie:

Beschrijving

Vissticks ZooLekker

Vissticks ZooLekker is de natuurlijke gedroogde vissnack voor uw hond. Verkrijgbaar in vier overheerlijke smaken: zalm, kabeljauw, schol en haring-schol. Deze sticks in diverse smaken bevatten onmisbare omega 3-vetzuren die beschermen tegen hart- en vaatziekten. Naast vetzuren bevat vis ook belangrijke vitaminen, zoals vitamine D. Deze vitamine levert een bijdrage aan sterke botten en een gezond gebit. Vis is ook rijk aan vitamine A en zorgt voor goede ogen. In vis zitten vaak sporenelementen, zoals fluor en jodium. Deze sporenelementen dragen bij aan een goede stofwisseling en een sterk immuunsysteem.

Vis is een onmisbare bron van vitaminen en mineralen voor mensen, maar zeker ook voor honden. Ook zit vis ook boordevol gezonde eiwitten, die je spierweefsel in stand houden. Daarom is het belangrijk om vis in het weekmenu van uw hond op te nemen. Door het regelmatig voeren van Zoolekker vissticks in diverse smaken krijgt uw trouwe viervoeter goede voedingsstoffen binnen die belangrijk zijn voor een lang en gezond hondenleven. Daarnaast is kauwen ook nog eens een belangrijke kauwbehoefte van een hond, omdat dit stress verlagend en ontspannend werkt.

Zoolekker vissticks in diverse smaken zijn graan- en glutenvrij en bevatten geen chemische toevoegingen of conserveermiddelen. Het is dus voor 100% een natuurproduct. Daarnaast zijn de vissticks van Zoolekker voor 99% samengesteld uit duurzame visserij. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan een gezonde visstand in de oceanen en wordt bijvangst voorkomen waardoor dieren onnodig weggevangen worden.

Zoolekker vissticks in diverse smaken worden verpakt per drie stuks à 20 gram.  Dit is aanvullende dierenvoeding en kan dus niet gebruikt worden ter vervanging van een complete maaltijd.

 

Samenstelling van de verschillende varianten:

Ingrediënten zalmsticks:
Zalm 15%
Kabeljauw 85%

Analyse:
Ruw vet: 5.23%
Ruw eiwit: 80.4%
Ruwe as: 12.3%
Vocht: 9.14%

 

Ingrediënten kabeljauwsticks:
Kabeljauw 95%
Zalm 5%

Analyse:
Ruw vet: 7.9%
Ruw eiwit: 85%
Ruwe as: 9.1%
Vocht: 7.9%

 

Ingrediënten scholsticks:
Schol 95%
Zalm 5%

Analyse:
Ruw vet: 10.4%
Ruw eiwit: 87.7%
Ruwe as: 6.1%
Vocht: 8.0%

 

Ingrediënten haring-scholsticks:
Schol 85%
Haring 15%

Analyse:
Ruw vet: 7.9%
Ruw eiwit: 85%
Ruwe as: 9.1%
Vocht: 7.9%

Brand

ZooLekker

Zoolekker logo

Extra informatie

Vissticks ZooLekker - smaken

Haring-scholsticks, Kabeljauwsticks, Scholsticks, Zalmsticks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vissticks ZooLekker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter