Kronos 9 – Krono-Wave

 9,95

Kronos9 – Krono-Wave

 

De Kronos 9 – Krono-Wave van 21 x 6,5 cm is een originele treat-dispenser in paars glitter die blijft drijven en extreem duurzaam is.
De Kronos 9-lijn is een ontzettend leuke lijn hondenspeelgoed met een ruimte-thema.

De speeltjes kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid die zelfs de meest enthousiaste kauwers kunnen weerstaan en een vrolijk, glitterend uiterlijk.

Deze leuke Kronos 9 – Krono-Wave is een snackbal in een bijzondere vorm, ideaal om jouw hond mentaal te stimuleren. Het materiaal blijft drijven en bovendien heeft deze Krono-Wave groeven aan de zijde, waar je pasta of andere lekkernijen in kunt smeren. Buitenaards leuk speelgoed voor jouw hond!

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Kronos9 – Krono-Wave

 

De Kronos 9 – Krono-Wave van 21 x 6,5 cm is een originele treat-dispenser in paars glitter die blijft drijven en extreem duurzaam is.

De Kronos 9-lijn is een ontzettend leuke lijn hondenspeelgoed met een ruimte-thema. De speeltjes kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid die zelfs de meest enthousiaste kauwers kunnen weerstaan en een vrolijk, glitterend uiterlijk.

Deze leuke Kronos 9 – Krono-Wave is een snackbal in een bijzondere vorm, ideaal om jouw hond mentaal te stimuleren. Het materiaal blijft drijven en bovendien heeft deze Krono-Wave groeven aan de zijde, waar je pasta of andere lekkernijen in kunt smeren.

Buitenaards leuk speelgoed voor jouw hond!

 

Een aantal eigenschappen:

  • Treat-dispenser voor de hond
  • Met groeven om lekkers in te smeren
  • Drijft op water
  • Extreem duurzaam

 

De wave is 21 cm lang en 6,5 cm breed. Door de lengte en de verschillende plekken waar het snoep uit kan komen is dit hersenwerk weer anders voor uw huisdier dan bijvoorbeeld de Kong Rewards – Tennisbal 14 cm en de Flamingo Pop-Up.

De Krono-Wave kan gevuld worden met eigen voer, maar als afwisseling kan er ook gekozen worden voor bijvoorbeeld de Terra Canis – blikvoeding of de pasta van Kong – Easy Treat.

 

Dit product is gemaakt van de duurzame en sterke kwaliteit van Kronos 9, maar kan uiteindelijk kapot. Wij raden aan om uw dier alleen onder toezicht ermee te laten spelen.

Extra informatie

Gewicht0.4 kg
Afmetingen21 × 7 × 7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kronos 9 – Krono-Wave” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter