Smoofl – IJsmal

 10,95

Smoofl – IJsmal

Met de Smoofl – ijsmix maak je in een handomdraai de meest heerlijke ijsjes voor jouw hond en hier gaat ie ongetwijfeld voor kwispelen! Deze ijsjes zijn verkoelend, hypoallergeen, vegan en ook nog eens zonder gluten en/of granen. Hierdoor is de Smoofl ijsmix ook geschikt voor honden met een allergie.

Bij de ijsmix wordt 105 gram mix en 12 houten of eetbare stokjes meegeleverd, zodat u meteen aan de slag kunt met het maken van de ijsjes. De ijsvormen zijn daarnaast los verkrijgbaar in medium (zes ijsjes per vorm) en large (drie ijsjes per vorm). Met het gebruik van de Smoofl ijsvormen kunnen er uit één pot zes (large) tot twaalf ijsjes (medium) gemaakt worden. Iets ander dan een houten stokje? Kijk dan een bij onze Zoolekker vissticks voor een visvariatie.

 

OP = OP

Smoofl ijsjes
Categorieën: ,

Beschrijving

Smoofl – IJsmal

Met de Smoofl – ijsmal maak je in een handomdraai leuke ijsjes voor uw trouwe viervoeter in een leuke hondenpoot vorm! Met de verschillende mallen zijn de ijsjes geschikt voor alle honden, klein en groot. Gebruik de Smoofl – ijsmix om de vormen te vullen.

De mallen komen voor in drie verschillende maten:

  • Small voor kleine honden (vijf ijsjes);
  • medium voor middelgrote honden (vier ijsjes);
  • large voor grote honden (drie ijsjes).

 

De hond verrassen? Het combineren van de mixen is mogelijk, erg leuk voor de hond. Neem bijvoorbeeld aardbei, appel en watermeloen voor een waar fruitfestijn. Verrassend en bovendien afwisselend voor de hond. Met de smaken van Smoofl zijn de combinaties eindeloos! Ook kan er daarnaast gevarieerd worden door bijvoorbeeld een kippenpoot of bullepees in de ijsmix te steken in plaats van het bijgeleverde houten stokje. Of kijk eens bij onze Zoolekker vissticks voor een visvariatie.

Wij adviseren om de ijsjes enkel onder toezicht te geven, maximaal één per dag. Dit product is niet geschikt voor honden die kou op de maag slecht verdragen en wij adviseren om altijd vers water beschikbaar te hebben voor de hond, ook al zijn ijsjes verkoelend. Daarnaast is het belangrijk om de hond tijdens de warme dagen ten alle tijden rustig te houden, het geven van ijsjes voorkomt namelijk geen oververhitting.

 

De voorraad van de Smoofl (zowel de mallen als de mixen) is zeer beperkt. Het kan zijn dat als dit product is uitverkocht wij geen nieuwe voorraad meer krijgen!

 

Let op, de houten stokjes passen niet op de nieuwe mallen en andersom.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smoofl – IJsmal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter

Merk

Smoofl

Smoofl ijsjes