KONG – Easy Treat

 9,75

KONG – Easy Treat

 

KONG – Easy Treat is de tip om het vullen van een KONG – Classic, Lickimat of de Snack Snake gemakkelijker te maken! Deze spuitbus bevat een pastavorm die gemakkelijk in vulbaar speelgoed te spuiten is en is beschikbaar in de volgende smaken:

  • Liver;
  • cheddar cheese;
  • peanut butter.

 

Met deze lekkere pasta van Kong kan jouw hond nu verantwoord genieten van deze lekkere beloningspasta van KONG! Door de gemakkelijke dispenser is deze spuitbus eenvoudig en hygiënisch in gebruik en makkelijk doseerbaar. Ideaal om jouw KONG – Classic speelgoed te vullen of af te sluiten.

Kong logo
Wissen
Categorieën: ,

Beschrijving

KONG – Easy Treat

 

KONG – Easy Treat is de tip om het vullen van een KONG – Classic, Lickimat of de Snack Snake super makkelijk te maken! Deze spuitbus bevat een pastavorm die eenvoudig in vulbaar speelgoed te spuiten is en bij ons beschikbaar in de volgende smaken:

  • Liver;
  • cheddar cheese;
  • peanut butter.

 

Met deze lekkere pasta van Kong kan jouw hond nu verantwoord genieten van deze lekkere beloningspasta van KONG! Door de gemakkelijke dispenser is deze spuitbus eenvoudig en hygiënisch in gebruik en makkelijk te doseren. Ideaal om jouw KONG – Classic speelgoed te vullen of af te sluiten.

Het is ook mogelijk de gevulde KONG met Easy Treat in te vriezen, zodat jouw hond langer bezig is met zijn beloning. Op deze manier heeft uw hond iedere keer een andere verrassing in zijn puzzel.

Deze spuitbus is te combineren met de KONG – Marathon, een lekker koekje dat op de KONG – Classic te draaien is. Op deze manier zijn er nog meer variaties en knabbel plezier voor uw hond, zodat deze mentaal gestimuleerd wordt. Kauwen en likken werkt ontspannend, wat belangrijk is voor een hond.

Dit product is verpakt in een spuitbus van 225 gram. Kijk voor andere leuke producten gerust rond op onze webshop of stuur een berichtje naar info@knuffelkleedenzo.nl voor meer informatie.

Brand

Kong

Kong logo

Extra informatie

KONG Easy Treat

Cheddar Cheese, Liver, Peanut Butter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KONG – Easy Treat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter