Aanbieding!

Snuffelkleed – Donkerbruin, brique, geel & wit (outlet)

 19,60 37,50

Snuffelkleed – Donkerbruin, brique, geel & wit (outlet)

Snuffelkleed – Donkerbruin, brique, geel & wit is er speciaal voor huisdieren die er een neusje voor hebben! Verstop er snoepjes in en verwen je huisdier met eindeloos plezier en een leuke uitdaging. Doordat de snoepjes iedere keer net iets anders tussen de stroken vallen, blijft het kleed leuk, afwisselend en uitdagend. Dit kleed bevat verschillende kleuren, waardoor die niet alleen leuk is voor uw huisdier, maar ook leuk voor uzelf om naar te kijken.

Dit kleed zit in de outlet, de Snuffelhoek, omdat het uit de collectie van vorig jaar komt. Dan hebben wij de interesse van onze klanten verkeerd ingeschat en ligt het nu bij ons op de plank, terwijl het eigenlijk bedoeld is om een huisdier heel gelukkig mee te maken.
Kleden in onze Snuffelhoek zijn altijd uniek en niet na te bestellen.

 

Wissen
Toevoegen aan mijn wensenlijstAlready In Wishlist
Toevoegen aan mijn wensenlijst
Categorieën: ,

Beschrijving

Snuffelkleed – Donkerbruin, brique, geel & wit (outlet)

Snuffelkleed – Donkerbruin, brique, geel & wit is speciaal voor huisdieren die er een neusje voor hebben! Verstop er snoepjes in en verwen je huisdier met eindeloos plezier en een leuke uitdaging. Doordat de snoepjes iedere keer net iets anders tussen de stroken vallen, blijft het kleed leuk, afwisselend en uitdagend. Dit kleed bevat verschillende kleuren, waardoor die niet alleen leuk is voor uw huisdier, maar ook leuk voor uzelf om naar te kijken.

Een snuffelkleed zit in de outlet, omdat het uit de collectie van vorig jaar komt. Dan is een stof niet meer zo in de mode, of hebben wij de interesse van onze klanten verkeerd ingeschat. Deze kleden voldoen aan onze kwaliteitseisen, maar liggen nu bij ons op de plank, terwijl ze eigenlijk bedoeld zijn om een huisdier heel gelukkig mee te maken. Al onze outlet-artikelen vindt u in de Snuffelhoek.

Al onze producten zijn voorzien van een wasvoorschrift, zodat u thuis kunt zien hoe u uw product het beste kunt behandelen in de wasmachine. Wij adviseren om onze kleden op een fijnwas-programma te wassen op maximaal 40 graden. Stop het snuffelkleed niet in de droger, daar kan de ondergrond niet tegen. Zo kunnen uw huisdier en u langer genieten van het snuffelkleed. Doordat het snuffelkleed zich zo makkelijk laat wassen kunt ook ook gedroogde snacks, zoals vis, long of pensbrokjes verstoppen.

Het snuffelkleed is bedoeld om mee te puzzelen en niet om mee te spelen. Geef het snuffelkleed dan ook alleen onder toezicht aan uw huisdier en berg hem na gebruik op.

Interesse in andere producten van Knuffelkleed & Zo? Snuffel gerust rond op onze website. Wij verkopen niet alleen knuffelkleden, maar bijvoorbeeld ook snuffelkleden en verschillende knuffels. Vanaf €75,- verzenden wij uw producten gratis. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snuffelkleed – Donkerbruin, brique, geel & wit (outlet)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter

Extra informatie

Snuffelkleed maat

L (+/- 60x45cm), M (+/- 45x40cm)

Kleur

Bruin, Geel, Wit