Kerstbox – Deluxe (klein ras)

 29,95

Kerstbox – Deluxe (klein ras)

 

Naast de Kerst verrassingsbox hebben wij bij Knuffelkleed & Zo ook een leuke Kerstbox – Deluxe (klein ras)! Een verrassende box gevuld met zeven luxere items die hoger zitten in de aanschafwaarde. De box is een afwisseling tussen speelgoed en snacks, waardoor uw hond er ongetwijfeld veel plezier aan gaat beleven.

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Kerstbox – Deluxe (klein ras)

 

Naast de Kerst verrassingsbox hebben wij bij Knuffelkleed & Zo ook een leuke Kerstbox – Deluxe (klein ras)! Een verrassende box gevuld met acht luxere items die hoger zitten in de aanschafwaarde. De box is een afwisseling tussen speelgoed en snacks, waardoor uw hond er ongetwijfeld veel plezier aan gaat beleven.

De totale waarde van dit verrassende en leuk gevulde pakket is €40,- en wordt verkocht voor maar €29,95! Dat is een flinke korting op de inhoud dus. Wij adviseren deze box voor kleine hondenrassen en hij is ook geschikt voor puppy’s die onder dit formaat gaan vallen.

Mocht uw huisdier een allergie hebben, graag dit vermelden bij de opmerkingen. Wij passen de inhoud van de box dan graag voor u aan! Het pakket wordt verzonden in een luxe verpakking die zo onder de kerstboom kan.

 

Verras uw huisdier met deze leuke en goed gevulde box tijdens kerst en bekijk ook onze andere producten voor de maand december! Daar staan onder andere lekkere blikken Terra Canis met onder andere rendier en het Renske – stoofpotje met wild is ook een ware verwennerij voor uw huisdier.

Mochten er vragen zijn over dit product of één van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden alle vragen graag!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstbox – Deluxe (klein ras)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een bericht achter